Tips om zwanger te worden

Zwanger worden is niet voor iedereen even gemakkelijk. Er kunnen veel redenen aan ten grondslag liggen en daarom is het belangrijk dat je weet of medisch alles goed zit. SwimCount kan je helpen om de kwaliteit en hoeveelheid van je sperma te meten. Wanneer je dit weet, heb je al een stapje in de goede richting gezet.

Bang dat je niet zwanger kunt worden

Als je na lang proberen niet zwanger wordt, maak je je misschien zorgen dat je niet zwanger kunt worden. Er kan een vruchtbaarheidstest worden gedaan om te zien of alles goed werkt. Dit is niet beperkt tot vrouwen, want het kan ook de kwaliteit en kwantiteit van het sperma controleren. Dit kan een grote rol spelen in de geruststelling waarom je nog niet zwanger bent geworden.

Als je overweldigd wordt door de angst om niet zwanger te worden, onthoud dan dat dit proces niet altijd soepel gaat. Als je het al een tijdje hebt geprobeerd en geen positieve test hebt gehad, neem dan contact op met je arts voor meer informatie. Dit kan de angst verminderen om niet zwanger te kunnen worden.